Freelance filmmaker met 12+ jaar ervaring

CreateMedia Filmmaker

Mijn naam is Patrick Johannes en sinds 2008 freelance ik als filmmaker onder de naam Create media producties.

Opdrachtgevers gebruiken mijn ervaring om over de hele wereld hun video content te verkrijgen, bijvoorbeeld bij de introductie van een product, het verzorgen van B-Roll en verslaglegging van evenementen of het maken van reportages.

Filmwerk bij -15 in het noorden van Zweden.

Filmwerk voor de TV serie RTLAutovisie in Oman.

Verder verzorg ik camera, montage en regiewerk voor diverse videoproductie bedrijven en werk ik aan zowel grote als kleine projecten.

Filmwerk voor de Fraunhofer instituut film. In opdracht van C4real.nl

Mijn opdrachtgevers bestaan o.a. uit overheden, automerken, videoproductie bedrijven, bouw&vastgoed, marketing en communicatiebureaus.

Prijsuitreiking filmen voor de webserie van de ondernemer bij de familie Meiland in Frankrijk

Mijn kracht ligt in het feit dat ik zelfregisserend ben. Met ervaring als regisseur en editor weet ik precies welke beelden ik moet maken om het verhaal te vertellen. Daarnaast ben ik representatief, enthousiast en dienstbaar ingesteld.

Soms ben ik cameraman, geluidsman, regisseur en gaffer in één.

Interesse? Ik ben bereikbaar via @+316 14 57 44 72, WhatsApp of e-mail