Meer weten?

Welkom op mijn website, mijn naam is Patrick Johannes,

Als freelance filmmaker voer ik de meest uiteenlopende filmopdrachten uit.

Als zelfregisserend cameraman en editor kan ik ingezet worden over de hele wereld. Of het nu gaat om een productpresentatie of eventregistratie, opdrachtgevers vertrouwen erop dat ik ter plaatse de juiste content film en oplever, zelfs op dezelfde dag dat het gefilmd is!

Aan de andere kant werk ik aan grote filmproducties waar ik het filmwerk, montage of beide verzorg en meedenk in het concept.

De afwisseling tussen snel werken en de tijd nemen om concepten te bedenken en met een team de mooiste filmproducties te maken doe ik al meer dan 12 jaar met heel veel enthousiasme en succes.

Patrick Johannes

Info@createmedia.nl

 

Door te sturen en te motiveren weet hij bovendien het beste uit de presentator naar boven te halen. In de eindmontage verrast hij met een juiste balans tussen vorm en functie. Dat resulteert in een aantrekkelijke video, waarin informatie en entertainment elkaar niet alleen mooi aanvullen, maar ook versterken.

Peter Hilhorst, Redacteur en COTY Memeber. Autovisie/Telegraaf

Patrick is een kei in het benutten van nieuwe technieken en weet voor elke situatie de juiste methode om het mooiste beeld te vangen. Ook als dronepiloot overtreft hij telkens mijn verwachtingen. Geen vraag is te gek, geen shot te lastig. Patrick is een echt multit-talent.

Edwin Frantzen. SNAPTV